تالار گفتگوی مشاغل برتر
»
مشاغل برتر
»
لوازم خانگی و برقی
»
نحوه استفاده از لوازم جانبی جاروبرقی برای ارائه بهترین کیفیت تمیزکاری
رتبه: Advanced Member
گروه ها: Registered
|
یک جارو برقی که به خوبی کار میکند یکی از زیباییهای زندگی لوکس است. اگر شما جارو برقی خود را دوست ندارید، ممکن است حس خاصی نسبت به این جمله نداشته باشید، اما من اینجا هستم تا به شما نشان دهم که چگونه بیشترین کارآیی را از جارو برقی خود دریافت کنید تا این که به نفع شما باشد، نه بر علیه شما کار کند!
در طی دو سال گذشته، من تحقیقاتی را در مورد جاروبرقی و کیفیت مکش هوا انجام دادهام. در این تحقیق من متوجه شدم که بهترین جارو برقی که میتوانید خریداری کنید، موردی است که مجهز به فیلتر HEPA و یک سیستم کیسهای است. پس از برند Dyson، به سراغ برند Miele رفتم. این تفاوت باور نکردنی است، ویژگیهای بسیاری وجود دارد که من در مورد برند Miele دوست دارم، قابل توجهترین نکته این است که نیازی به خالی کردن گرد و غبار آن نیست. من متوجه شدم که گرد و غبار تقریبا در همه جای این فرایند وجود دارد که باعث شکست خوردن هدف اصلی جاروبرقی میشود.
این جاروبرقیها مواردی هستند که بیشتر از آنها استفاده میشود و میتوانید در اغلب جارو برقیهای رایج آن را مشاهده کنید. دانستن این که هر قطعه چگونه میتواند مورد استفاده قرار گیرد، به شما کمک میکند که از حداکثر پتانسیل دستگاه خود استفاده کنید. اگر شما در بازار هستید تا یک جارو برقی جدید خریداری کنید، اطمینان حاصل کنید که آنها دارای لوازم جانبی داخلی هستند، بنابراین شما میتوانید به راحتی در حین جارو کشیدن از آنها استفاده کنید. با مراقبت و نگهداری مطلوب دیرتر نیاز به تعمیر جاروبرقی خود خواهید داشت.
لوازم جانبی جارو برقی ابزار مکش مسطح این قطعه بخش مورد علاقه من است. من از این مکنده مسطح همیشه در حین کار با جاروبرقی استفاده میکنم. این یک نازل باریک است که در کنارهها و گوشههای تنگ قرار میگیرد. همچنین در امتداد لبه کفپوشها و در مکانهایی که به سختی در دسترس هستند مثل گوشهها و کنارهها میتواند به خوبی کارآیی داشته باشد.
ابزار مکش انعطاف پذیر این یک ابزار است که انعطاف پذیر بوده و اکثرا برای تمیزکاری نقاطی استفاده میشود که برای اکثر جاروبرقیها غیرقابل دسترس است.
لوازم جانبی مبلمان این ابزار کوچک دارای یک سطح پارچهای بافت دار است که باعث میشود برای سطوح ظریف پارچه مانند پرده، تشک، نیمکت و صندلی مناسب باشد.
برس توربو یا سر کوچک جارو برقی این بخش دارای قدرت مکش بسیار بالا است و مشابه یک جاروبرقی کوچک به نظر میرسد. این قطعه عملکرد خوبی بر روی پلهها دارد.
برس گرد و غبار این قطعه به طور معمول دارای یک برس دایرهای است و به ویژه برای جمع آوری گرد و غبار و ذرات بدون ایجاد خراش بر روی سطوح موثر است. این مورد به ویژه بر روی پرده پنجرهها، قفسهها و سطوح چوبی بسیار مفید است.
اکنون که شما یک ایده بهتر از عملکرد این لوازم جانبی کسب کردید، بیایید به نحوه استفاده موثر از جاروبرقی بر روی اکثر سطوح خانه شما صحبت کنیم.
چگونگی استفاده موثر از جاروبرقی سطوح سخت من حداقل چند بار در هفته تمام سطوح خانه را جارو میکنم. من عاشق استفاده از جاروبرقی برای سطوح سخت هستم، شگفت انگیز است! این ترجیح شخصی من است، چون تمیز نگه داشتن تمام سطوح با این روش برای من خیلی آسانتر است.
فرش و موکت بیشتر سطوح فرش و موکت به خوبی با جاروبرقی تمیز میشوند. مناطقی که ترافیک بالایی را تجربه میکنند مانند ورودیها و فضاهای اصلی زندگی ممکن است به جارو کشیدن مداوم نیاز داشته باشند، اما اکثر مسطوح فرش و موکت باید بیشتر از یک بار در هفته جارو شوند.
پلهها قدرت مانور جاروبرقیهای بزرگ بر روی راه پلهها میتواند مشکل ساز باشد. من توصیه میکنم از جاروبرقیهای محفظه دار یا قابل حمل بیشتر استفاده کنید. شما همچنین میتوانید شلنگ جاروبرقی خود را با یک لوازم جانبی دستی کوچکتر به کار ببرید. از ابزار مکش مسطح در امتداد لبهها و گوشه استفاده کرده و اگر نیاز دارید از لوازم جانبی مبلمان برای آستر استفاده کنید.
دیوارها و سقفها از برس دایرهای استفاده کرده و از سقف شروع کنید. ممکن است لازم باشد یک افزونه اضافی به لوازم جانبی خود اضافه کنید یا از یک پله یا نردبان کوچک برای رسیدن به سطوح بالاتر استفاده کنید. مسیر جارو کشیدن خود را از سقف تا کف به صورت عمودی انتخاب کنید.
پردهها از برس گرد و غبار استفاده کنید. پردهها را کامل باز کنید تا کاملا باز و مسطح شود. این کار را برای طرف دیگر نیز تکرار کنید. این اقدام را هر بار انجام دهید.
سطوح مبلمان و لوازم داخلی از این لوازم جانبی بر روی تشک و سطوح پارچه استفاده کنید. از بالا به پایین به صورت افقی یا عمودی حرکت کنید. از ابزار مکش مسطح در گوشهها و درزهای تنگ استفاده کنید. از برس گرد و غبار بر روی مبلمان چرم برای کاهش احتمال خراشیدگی استفاده کنید.
تشکها جاروبرقی بهترین راه برای حذف گرد و غبار و لکه از روی سطوح تشک شما هنگامی که آن را میچرخانید، است. اطمینان حاصل کنید که نازل جاروبرقی شما تمیز است و به آرامی میتواند بر روی همه سطوح و لبهها حرکت کند. برای تمیز کردن سطح تشک خود از ابزار تمیز کاری مبلمان و اثاثیه منزل استفاده کنید.
تهویهها برس گرد و غبار به طرز شگفت انگیزی بر روی خروجیهای تهویه مطبوع کار میکند. به نظر میرسد گرد و غبار زیادی به ویژه در طول فصول مختلف که تهویه مطبوع کار میکند، جمع میشود.
سطوح کف از ابزار مکش مسطح بر روی سطوح کف بین تختهها یا فرش استفاده کنید. از برس گرد و غبار استفاده کنید تا در یک مسیر افقی در امتداد پایهها حرکت کنید. جارو کشیدن کامل سطوح کف به صورت هفتگی ایده آل است
از دیگر خدماتی که دیجیتال سرویس به صورت تخصصی ارائه می دهد تعمیرات جاروبرقی آریستون ، تعمیرات جاروبرقی ایندزیت ، تعمیرات جاروبرقی زیمنس می باشد.
|
|
|
|
|
|
|
|
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست |
|
تالار گفتگوی مشاغل برتر
»
مشاغل برتر
»
لوازم خانگی و برقی
»
نحوه استفاده از لوازم جانبی جاروبرقی برای ارائه بهترین کیفیت تمیزکاری
جهش به تالار
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.
این صفحه در مدت زمان 0.122 ثانیه ایجاد شد.